Αρχική Σελίδα

Υπηρεσίες Νέα Σχέδια Ποιοι Είμαστε Επικοινωνία

 

Home   Email     

 

 

 

 

 

Η Εταιρεία Φαίδων Μιχαηλίδης και Υιοί Λτδ ιδρύθηκε το 1969 από τον προσοντούχο και πεπειραμένο ασφαλιστή Φαίδων Μιχαηλίδη. Η Εταιρεία διευθύνεται τώρα από τον ιδρυτή της και τους Υιούς Χρίστο Μιχαηλίδη B.Sc και Γιάννη Μιχαηλίδη B.Sc και συνεχίζει την ανοδική της πορεία, προσφέροντας πρωτοποριακά και εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα παντός είδους ζωής, υγείας, και γενικού κλάδου, προσαρμοσμένα στις σημερινές σας ανάγκες.

 

Η πολύχρονη εμπειρία μας, το πολύ καταρτισμένο και επιστημονικό προσωπικό μας, η άμεση προσωπική εξυπηρέτηση καθώς και η συνεργασία μας με μερικές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, είναι εγγύηση για σωστή ασφάλιση και εξασφάλιση της πολυπληθούς πελατείας μας.

 

Τα κεντρικά γραφεία ευρίσκονται σε ένα μοντέρνο κτίριο στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού, στον Πεντάδρομο, στην πολυκατοικία “Nicolaou Pentadromos Center” και προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες παντός είδους σε Κυπρίους και ξένους πελάτες. Το πρώτο παράρτημα της Εταιρείας, βρίσκεται στην Επισκοπή Λεμεσού και προσδοκούμε να ακολουθήσουν και άλλα στο προσεχές μέλλον.

 

 

 

 

 

Copyright © Phedon Michaelides & Sons Ltd. - Hosted by w3webster