Αρχική Σελίδα Υπηρεσίες Νέα Σχέδια Ποιοι Είμαστε Επικοινωνία

 

Home   Email     

 

   

Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη

 

Απευθύνεται σε όλους εσάς που ζείτε ή εργάζεστε στην Κύπρο και που θέλετε να έχετε την καλύτερη ιατροφαρμακευτική κάλυψη, όπου και όποτε τη χρειαστείτε.

Τα Χαρακτηριστικά

To Διεθνές Σχέδιο Υγείας MultiCare, δημιουργήθηκε μετά από συνεργασία της Universal Life και της ΑΧΑ PPP healthcare, μιας από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου με πέραν των 60 χρόνων εμπειρία και πέραν των 2 εκατομμυρίων ασφαλισμένων σε όλο το κόσμο.

Επιλογές Σχεδίου

Το Διεθνές Σχέδιο Υγείας MultiCare, προσφέρεται σε 4 διαφορετικά Σχέδια εκ των οποίων το ένα απευθύνεται σε φοιτητές. Η διαφορά μεταξύ των σχεδίων εστιάζεται κυρίως στο ποσό κάλυψης: το Σχέδιο Α έχει χρονιαίο όριο £1.000.000 για κάθε μέλος, το Σχέδιο Β £40.000 και το Σχέδιο Γ £15.000. Το StudentCare, το οποίο προσφέρεται σε φοιτητές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό έχει όριο £35.000 το χρόνο.

Σε όλα τα σχέδια ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ της Ευρείας Κάλυψης (Comprehensive Cover) ή της Βασικής Κάλυψης (Standard Cover). Η Ευρεία Κάλυψη περιλαμβάνει τόσο έξοδα εσωτερικού ασθενή όσο και έξοδα εξωτερικού ασθενή (in patient & out patient), ενώ η Βασική καλύπτει μόνο έξοδα εσωτερικού ασθενή.

Επίσης, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τη Γεωγραφική Ζώνη στην οποία επιθυμεί να έχει κάλυψη μεταξύ της Ζώνης 1 που παρέχει παγκόσμια κάλυψη και της Ζώνης 2 που προσφέρει παγκόσμια κάλυψη με εξαίρεση τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Άλλα σημαντικά στοιχεία για το MultiCare

Ένα Πραγματικά Διεθνές Σχέδιο. Ο πελάτης έχει την επιλογή να μεταβεί σε οποιαδήποτε χώρα θελήσει εντός της γεωγραφικής του ζώνης για γνωμάτευση ή για τη θεραπεία του.

Κάλυψη Εκτός Ζώνης. Προσφέρει κάλυψη για επείγουσες θεραπείες στις ΗΠΑ και τον Καναδά σε περίπτωση που πελάτης ο οποίος έχει επιλέξει την γεωγραφική ζώνη 2 βρίσκεται στις χώρες αυτές.

Διεθνές Δίκτυο με άνω των 11.000 κλινικών και νοσοκομείων παγκόσμια. Η Universal Life και η AXA PPP healthcare έχουν συμφωνία με πάνω από 11,000 από τις καλύτερες κλινικές και νοσοκομεία παγκόσμια, συμπεριλαμβανομένης βέβαια και της Κύπρου, για απευθείας διακανονισμό των εξόδων, έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται οι πελάτες μας με μεγάλα ποσά και επιπρόσθετο άγχος. Σε περίπτωση που ο πελάτης προτιμά να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο ή κλινική εκτός του δικτύου αλλά θα ήθελε απευθείας διακανονισμό των εξόδων τότε θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσει με τη Universal Life.

Διεθνής Ιατρική Υπηρεσία Επείγοντος Επαναπατρισμού και Διακομιδής. Η υπηρεσία αυτή διασφαλίζει ότι σε περίπτωση επείγοντος ιατρικού περιστατικού, αν δεν μπορεί να ληφθεί επαρκής θεραπεία στο μέρος που βρίσκεται ο πελάτης, θα μεταφερθεί στο πιο κοντινό μέρος όπου υπάρχουν επαρκής ιατρικές διευκολύνσεις. Το ωφέλημα προσφέρεται χωρίς περιορισμό χρημάτων κάλυψης.

Διαμονή Γονιού. Η διαμονή του γονιού σε περίπτωση εισαγωγής του παιδιού του στο νοσοκομείο καλύπτεται πλήρως νοουμένου ότι η θεραπεία γίνεται εντός της ζώνης κάλυψης.

Έξοδα Μεταφοράς με Ασθενοφόρο. Καλύπτονται τα έξοδα μεταφοράς με ασθενοφόρο σε επείγουσες περιπτώσεις. Για το συγκεκριμένο ωφέλημα υπάρχει ετήσιο όριο ανάλογα με το Σχέδιο.

Κατ’ οίκο Νοσηλευτική Φροντίδα. Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ανάρρωση για ένα ασθενή στο σπίτι του, το MultiCare προσφέρει κατ’ οίκο νοσηλευτική φροντίδα η οποία παρέχεται από νοσοκόμα στο σπίτι αμέσως μετά από εσωτερική ή ημερήσια νοσηλεία.


Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για αποχώρηση. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για αποχώρηση από το Σχέδιο μετά από συγκεκριμένη ηλικία. Ο μεγαλύτερος μας πελάτης σήμερα είναι 90 χρονών.


Βασικά Ωφελήματα

Ολική Αποζημίωση Ιατρικών Εξόδων. Οι χρεώσεις των γιατρών και τα φάρμακα αποζημιώνονται πλήρως (full refund) δεδομένου ότι αυτές δεν ξεπερνούν το χρονιαίο όριο που τίθεται ανάλογα με το Σχέδιο και επίσης ότι δεν ξεπερνούν τα συνήθη και εύλογα έξοδα για παρόμοιες παθήσεις.

Διαγνωστικές Εξετάσεις. Το Σχέδιο MultiCare καλύπτει επίσης Διαγνωστικές Εξετάσεις και Φυσιοθεραπεία, Χειροπρακτική, Οστεοπαθητική και Ομοιοπαθητική Θεραπεία, Βλάβη σε Δόντια από Ατύχημα και Ψυχιατρική Ασθένεια.

Καλύψεις Νεογέννητων. Προσφέρεται κάλυψη για νεογέννητα βρέφη συμπεριλαμβανομένων τυχόν εκ γενετής ασθενειών, εφόσον προστεθούν στο σχέδιο των γονέων τους μέσα σε 3 μήνες από την ημερομηνία γέννησής τους.
 

πίσω

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © Phedon Michaelides & Sons Ltd. - Hosted by w3webster